תמרים בטריאקי וחזה אווז

מנה ראשונה או חטיף – שילוב מנצח של חומרים
5 מנות

החומרים:
1/4 כוס רוטב טריארי (אפשר מוכן)
כמה טיפות טבסקו
10 תמרים מזן מג'הול, מגולענים
שומשום
10 פרוסות חזה אווז מעושן

ההכנה:
1. מערבבים בקערה את רוטב הטריאקי והטבסקו, ומשרים בתערובת את התמרים למשך כמה שעות.
2. מחממים תנור לחום בינוני (180 צ.) מפזרים על התמרים כמות נדיבה של שומשום. מגלגלים כל תמר בפרוסות אווז מעושן, ומהדקים בקיסם.
3. מניחים בתבנית, וקולים כ-10 דקות, עד שהאווז יהיה פריך.

Scroll to Top

כניסה לאתר

דילוג לתוכן