סלט אורז ותמרים

איתן נחמיאס, שכתב את השיר "תפוחים ותמרים", ידע כנראה שהגברת הייתה צריכה אותם למתכון זה.

6 מנות
החומרים:
לסלט:
2 כוסות אורז לבן מבושל
8-6 תמרים, מגולענים וקצוצים
2 תפוחי גרנד, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
3 טבעות אננס, חתוכות לקוביות
3 כפות גרגירי רימון
3 כפות צנוברים, קלויים

לרוטב:
1/3 כוס מיץ תפוזים טרי
2 כפות מיץ לימון
2 כפות שמן חמניות
2 כפות נענע, קצוצה
מלח

ההכנה:
1. מערבבים בקכרה גדולה את כל חומרי הסלט.
2. מערבבים היטב בקערה את חומרי הרוטב.
3. יוצקים את הרוטב על הסלט. מערבבים קלות, מקררים במקרר, ומגישים.

Scroll to Top

כניסה לאתר

דילוג לתוכן